Joakim Nicolaisen ble Norgesmester i 2WD på Nore Neset

20150613_195417-AFINALE Værgudene var med oss på dag 1 av NM på Nore Neset, og det var duket for intens racing helt til siste finale var kjørt. Det var godt oppmøte og stor stemning når norgeseliten inntok Os. Selv om det ble noen arrangementsmessige utskeielser i forhold til tidsskjema klarte vi å få til ett løp det sto gnister av, etter kvalomgangene var det klart at A-finalen kom til å bli grisetett, og gutta leverte så det grein. Joakim Nicolaisen, med gode resultater bak seg i EOS og andre store løp viste hvem som var sjefen og ble TQ. Vår egen Per Hanssen hadde andre startspor og bombk var også representert med Fredrik Rasmussen og formann Jostein Helland. Klubben var også sterkt representert både i B og C finale.

DSC08990Vi fikk tre finaler med tre forskjellige vinnere og det var kun tre sekunder som skilte mellom Joakim og Per når det hele var avgjort. Men med beste finaletid og en seier og en andreplass i tellende finaler, ble Joakim for sterk. Vi gratulerer.

DSC08905

Det ble også kjørt kvalomganger i Supportklassene Junior og Truck, disse blir avgjort sammen med NM-klassen 4wd i morgen. Det kan bli veldig spennende å se hvem som viser seg sterkest i morgen, både Per Hanssen, Martin Sørlie og Roy Gjemble er profilerte førere som nok er sugen på revansje. Det er også mange andre sterke førere som vil prøve seg. Vi gleder oss allerede.

jeg beklager at dette blir ett noe kort og oppsummerende innlegg, det har vært en enormt lang dag, så lengre avhandlinger får vente til en annen dag. 20150613_165320