Daniel Kobbevik med dobbeltseier i Runde 3 av Bergen Offroad Serie.

Runde 3 av Bergen Offroad Serie skulle opprinnelig kjøres torsdag 6. juni på Marås, men det regnet såpass mye den dagen at det ble bestemt å utsette løpet en uke. Ny dato ble torsdag 13 . juni, bare 2 dager før Norgescup 3 arrangeres på samme bane. Med Norgescupløpet såpass nærmt så var det en god del tilreisende fra øst og sør som stilte til start. Det stilte 17 fører til start i 2wd og 12 førere i 4wd.

Kvalifiseringen kom i gang litt over klokka 18, med 2 heat i begge klasser ble det hektisk aktivitet i pit. Lite tid til skruing mellom heatene ettersom mange kjørte begge klasser. Etter 2 runder med kvalifisering var det Daniel Kobbevik som kjørte raskest og sikret seg TQ i begge klasser. I 2wd var Bastian Andreassen var den som matchet rundene til Daniel og sikret seg 2. startspor, men Viktor Asak, Trond Sætre og Audun Hagesæter hadde siktet seg inn på pallplass. i 4wd var det Viktor Asak og Martin Skar som var nærmest Daniel.

Da finalene begynte var grepet begynt å endre seg i bana, temperaturen falt og det ble glattere. Men det hindret ikke Daniel å vise hvorfor han har topplasseringer i Europa. Daniel kjørte inn til seier i de 2 første finalene i begge klasser og sikret seg dobbeltseier. For å unngå at det ble alt for sent så vart det bare kjørt 2 finalerunder. i 2wd så sikret Bastian Andreassen 2. plass forran Viktor Asak på 3. plass. I 4wd var det Viktor Asak som tok 2. plassen forran Martin Skar på 3. plass.