bli_medlem

Vi vil svært gjerne ha deg med i gjengen, meld deg inn i dag!

Letteste måten å melde seg inn i klubben på er å følge denne oppskriften: medlem BOMBK

Eller sende en mail til: medlemsansvarlig@bombk.no. Oppgi: Fornavn, Etternavn, Fødselsdato, Postadresse, Postnr./sted, E-post, Mobilnr.

Du kan også oppgi det samme i en FB melding til Thomas Byrkjeland eller Jostein Helland

Oversikt, kostnader BOMBK:

• Alle medlemmer skal betale medlemskontigent, dette gjøres helst mot minidrett‘s sider.
  • Videre, om du ønsker å kjøre på våre baner så må du betale årskort for tilgang til våre baner. Dette gjøres via baneinformasjon i BOMBK menyen.
  • Om du skal kjøre NM/NC løp så må du i tillegg ha en egen lisens for dette.
  • Kjøre løp ? Sjekkliste på hva som må være på plass her.

2 kommentarer til Bli medlem

1. Richard Guttormsen sier:

Hei,

Da har jeg gjort det smarte valget å kjøpe meg en Nando buggy.
    Da gjenstår det å melde seg inn i den rette klubben, trene seg og deretter kjøre løp.

2. Renè Bønes sier:

Hei.

Da er jeg bitt av basillen og ønsker å bli medlem i BOMBL klubben. Ser stort frem til å kjøre igjen i et godt miljø.