Joakim Nicolaisen dro iland The double med seier i 4wd også

nm4wd_1

15.06: Etter at Per Henrik Hansen fightet close om seieren i 2wd. Og med en usedvanlig opplagt Claus Didriksen på startstrek, hadde BOMBK mafiaen håp om å få «gullet hem» i årets 4wd NM. Men en talentfull 18 åring fra Ulefoss i Telemark ville det anderledes. Joakim satte raskt standarden med sin AE b44.3 og tok TQ med noen sekunders margin ned til Martin Sørlie med sin TLR 22-4 og vår egen Per Hansen med sin HB D413.

start_4wd

Fra første startspor var Joakim i det umulige hjørnet og AE føreren tok både A1 og A2 uten alt for store utfordringer. Det var også litt småvått og vanskelige forhold med glatt bane i noen av finalene og dette virket bare til å være en fordel Jokke. NM tittelen ble avgjort med seier i både A1 og A2. Niklas Roos vant A3. Totalt ble det andre plass til nordtrønderen Roy Gjemble med sin Schumacher. Og tredjeplass gikk til Sørlie og TLR. Vår egen Per Henrik må helt klart bo lengre i Bergen for å bli mer komfortabel med regn og våt bane.., og havnet utenfor pallen. (på grunn av flytider dro Martin før premieutdelingen, ved hjelp av bittelitt photoshop stilte han likevel opp på bildet)

 

pall_4wd

Juniorklassen ble vunnet av vårt lokale talent Filip Uglehus Rød fra Os foran Oliver Dahl og Daniel Solberg. Også i Short Course ble BOMBK tapetsering av pallen med Oliver Dahl foran Martin Bergsvåg og Frode Pedersen. Vi gratulerer alle helgens vinnere!

20150613_165320

 

Stor takk til alle som tok turen til oss 🙂

pall_junior

Artikkelen oppdateres og utfylles plutselig…

pall sct