Norgescup

NC#1 1:10OR –  5 & 6.mai-2018

Her kommer all info du behøver for å kunne bli med på årets Norgescup åpning i elektrobuggy på Nore Neset. Oppdatert. Stay tuned.

Året 2018 blir det arrangert dette ene nasjonale løpet i Bergen & Omegn. Klubben synes alltid det er for få lokale som blir med. Vi satser på å få endret på det nå i 2018 :) Benytt sjansen og støtt opp om lokal aktivitet og det klubben din arrangerer!

NB! Pass på med å ordne deg lisens i god tid før løpet. Tradisjon tro er det mange som kommer på dette så ca dagen før, det er ikke så veldig smart og og skaper mye unødig styr. Så om du ikke allerede har gjort dette; fiks dette nå! 😉

Det blir Rekrutt og Truck klasse, det blir kiosk med Ruth sine legendariske hamburgere på grillen. Sol har vi bestilt også, så bli med, dette blir en kanonhelg! 2wd kjøres lørdag. 4wd kjøres søndag.  I Truck klassen kan også short course biler delta. Rekrutt og 13.5T slås trolig sammen til en klasse, men vi ser ann påmeldingen litt og publiserer det her en uke før løpet.

Topp tre Nc1 2wd 2017. Nye muligheter for heder og verdighet i begynnelsen av mai iår.

Anlegget på Nore Neset ligger ved en skoleplass og fotballbane og det er tilgang til diverse fasiliteter: Klatrestativ – skaterampe – utendørs treningsapparater – ballbinger basketbane – fotballbane – lekeplass – ladestasjon for elbil – ++

start_4wd

Vi oppfordrer deltakere at de sjekker formalitetene og bli klar for løp. HER finner du info om hva du må ha på stell.

FØLG LINKEN for invitasjon og tilleggsregler kommer…

Her finner du PÅMELDINGEN

Her ser du PÅMELDTE FØRERE

Her følger en oversikt over overnattingsmuligheter i Os kommune. Følg linken under: (Hoteller på Kokstad eller i Bergen sentrum er også aktuelt. Ca 30-40 minutter fra banen.)     OVERNATTING

Gjør jobben lett for arrangøren og meld deg på i god tid!