Åpent Klubbmesterskap Marås – Lørdag 24 oktober

05.10: For første gang på flere år arrangerer vi klubbmesterskap i flere klasser. Løpet blir arrangert på Marås på Radøy lørdag 24 oktober. Det blir kjørt 1/8 buggy, der kjøres fuel og elektro sammen. I tillegg skal det kåres klubbmester både i 2wd og 4wd buggy og Short course. Det blir skikkelige premier, lange finaler med opprykk i alle klasser og løpet teller også i VM for elbuggy. NB! Det må være minst 6 påmeldte deltakere for at klassene skal kjøres, påmeldingsfristen er torsdag 22.okt. Påmelding HER

Det kjøres også barneklasse der påmeldingen sendes på sms til 92638517 med navn og biltype. TIDSSKJEMA LIGGER NU UTE PÅ MYRCM 🙂 ETTER LØPET BLIR DET PREMIEUTDELING OG GRATIS MIDDAG FOR ALLE DELTAKERE OG KLUBBMEDLEMMER INNE I GRENDAHUSET 🙂

En Mugenfører som ser opp til en Losibil...
En Mugenfører som ser opp til en Losibil…