Løpsinvitasjoner

Norgescup RD.4 elektro Onroad på Nore Neset 10-12.februar:

BOMBK inviterer til Norgescuprunde for elektro Onroad på Nore Neset. All info finner du her: https://nmfsport.no/nyheter/invitasjon-til-norges-cup-4-i-elektro-onroad-2022-2023/

Her er også direktelink til påmelding: https://www.myrcm.ch/myrcm/main?dId[O]=738&pLa=en&pId[O]=2&hId[1]=org

Norgescup RD.2 1/10 offroad på Marås Raceway 21-22.mai: BOMBK inviterer til Norgescup på Marås. Det skal kjøres 2wd buggy og rekrutt lørdag, og 4wd buggy og rekrutt på søndag.

Påmelding gjøres her

Invitasjonen finner du her:

TR finner du her:

Søndag 1.mai 2022 – Klubbløp Nore Neset Raceway: I forbindelse med Bama Fotballcup på idrettsanlegget skal vi demonstrere RC racing. Hva er vel bedre enn å kjøre et klubbløp i diverse klasser. Løpet passer for alle nivåer, og kjører du løp eller på bane for første gang så er du ekstra velkommen! Vi håper på godt oppmøte og at mange forskjellige biler blir representert. Vi har mekkebord under tak til alle som melder seg på. Med strøm (ta gjerne med egen forgrener) og trykkluft til rengjøring. Tellebrikke behøves til rundetelling, gi beskjed til påmeldingstelefon i god tid om du trenger å låne/leie/kjøpe tellebrikke.  NB! På Nore Neset kjører vi kun elbiler pga støyrestriksjoner.

2wd og 4wd buggy: Dette er klassene som flest deltar i på løp hos oss. Det kjøres også NM og Norgescup i disse klassene, men det er vanlig at alt fra ferske til veldig rutinerte sjåfører deltar.

Short Course: På resultatlisten vil vi skille mellom de som stiller med standard rtr bil, som f.eks Traxxas Slash, med standard børstemotorer eller max 13.5t børsteløs motor. Og de som kommer med race utgavene av sine short course biler. Perfekt begynnerklasse innen off road kategorien.

Truck: Denne klassen er en slags mellomting mellom buggy og short course. Utrolig gøye biler å kjøre.

2wd Bakmontert motor / Retro: Alle 2wd buggyer med bakmontert kan kjøre her. I tillegg har mange gromme eldre buggyer stående som de ikke får brukt i løp. Så vi håper å få sett noen klassikere representert i denne klassen. Eldre 4wd vintage biler er også veldig velkomne her.

Det er ingen startavgift for medlemmer. Er du ikke medlem så kan vi ordne innmelding på banen. (100kr for Jr og 300kr for Sr pr år) Påmeldingen er åpen på myrcm.ch. Følg påmeldingslinken her på klubbsiden 🙂 (Du kan også melde deg på via sms til påmeldingstelefon 92638517) Meld deg på idag! NB! På lørdag blir det fritrening og i tillegg blir det kjøring med crawler biler i området rundt.

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————

VM1 Off Road:  Søndag 29.Januar kl 10-16 på Bergen RC Arena, Garnesrenen, Arna, Bergen. Påmelding åpen på myrcm.ch. Følg link i menyen over. Eller direktelink under. Vel møtt!!!

DSC01021

Startavgift 100kr pr klasse. 1/2 pris for junior. For medlemmer med betalt årskort på banen er det ingen påmeldingsavgift. Påmelding stenger fredag kl24. Etteranmelding koster 100kr ekstra, så pass på å meld deg på i tide!! Bruk påmeldingstelefon/sms 92638517 ved spørsmål.  NB! Har du ikke tellebrikke så send en melding om dette til 92638517 innen påmeldingsfristen utløp da vi har begrenset med utlånstranspondere! Tidsplan kommer torsdag kveld på myrcm.ch.

DSC01058

PÅMELDING HER: (HUSK FRISTEN) 

VM1 On Road:  15.Januar kl 10-16 på Os Skule. Påmelding åpen på myrcm.ch. Følg link i menyen over. Startavgift 100kr pr klasse. 1/2 pris for junior. For medlemmer med betalt årskort er det ingen påmeldingsavgift. Påmelding stenger fredag kl24. Etteranmelding koster 100kr ekstra, så pass på å meld deg på i tide!! Bruk påmeldingstelefon/sms 92638517 ved spørsmål.  NB! Har du ikke tellebrikke så send en melding om dette til 92638517 innen påmeldingsfristen utløp da vi har begrenset med utlånstranspondere! Tidsplan kommer onsdag på myrcm.ch. Noen av klassene kan bli slått sammen ved få påmeldte.

Arkivfoto fra Norgescup løp på Flaktveit
Arkivfoto fra Norgescup løp på Flaktveit

I M-chassis er det lov med både 540 sølv, torque tuned og sport tuned motor, samt 13T børsteløs «Minicup motoren» til Hobbywing, eller tilsvarende BL sett. Karrosseriene skal se ut som en vanlig bil og det er ikke lov med bærearmer som gjør bilen breiere enn orginal. Eller ser det meste av hop-ups deler lov, med vanlige regler på dekk og gearing. Det må være gummihjul og luktfri dekksmøring er lov

I Touring er utgangspunktet 13.5T stock motor som gjelder som motorbegrensning. Men siden dette er første løpet og vi sliter med å finne nok deltakere så kommer vi til å godta at folk deltar med det de har. Det må være gummihjul og luktfri dekksmøring er lov.

I 1:12 er det de nye reglene med 6,5T og 1S som er utgangspunktet med også her får folk delta med det de har. Supastox er det 13.5T som er grensen om man kjører 2S. Ingen grense satt ved 1S batteri. I desse klassene samt F1 er skumdekk og lov.

Vel møtt til Vestlandsmesterskap i On Road!! Vi håper å skape interesse for klassene og de som deltar er med å sette primissene for knallharde VM regler etterhvert 🙂

Klubbløp 28/8 – VM2016 Runde3: 28.august kl 11-16. Off Road løp på Nore Neset Raceway. Påmelding åpen på myrcm. Startavgift 100kr pr klasse. 1/2 pris for junior. (Er du ikke medlem i Bombk er det 100kr i ekstra avgift.)Påmelding stenger lørdag morgen kl11, så pass på å meld deg på i tide! Bruk påmeldingstelefon/sms 92638517 ved spørsmål.  NB! Har du ikke tellebrikke så send en melding om dette til 92638517 så ordner vi transponder til deg. Tidsplan kommer på Myrcm.ch fredag. Det kjøres 2wd, 4wd og åpen rekruttklasse, alle er velkommen til å delta, men man får ikke poeng i VM sammendraget uten gyldig lisens.

Klubbmesterskapet 2016: 17 og 18 September 2016. Off Road løp på Marås Raceway, Radøy. Påmelding åpen på myrcm. Startavgift 200kr pr klasse. 1/2 pris for junior. Påmelding stenger torsdagen før løpet kl24. Etteranmelding koster 100kr ekstra, så pass på å meld deg på i tide!! Bruk påmeldingstelefon/sms 92638517 ved spørsmål.  NB! Har du ikke tellebrikke så send en melding om dette til 92638517 innen påmeldingsfristen utløp så ordner vi utlånstransponder. Det blir kiosk og topp stemning uansett vær! Det blir også bankett på kvelden og mulighet for å campe eller overnatte på banen. Bruk påmeldingstelefon for info rundt dette. Dette blir en heidundranes RC helg for både nybegynnere, barn og vaskeekte rc racere. Vel møtt!! Mer info kommer, men bare å melde seg på, og sett av fredag – søndag!!!

NC#1 1:10OR -30 april & 1.mai-2016

Takk til Kjell Inge Kleppe som har designet løpslogoen :-)Takk til Kjell Inge Kleppe som har designet løpslogoen 🙂

Her kommer all info du behøver for å kunne bli med på årets Norgescup åpning i elektrobuggy på Nore Neset. Stay tuned.

start_4wd

Det blir blant annet:

Fritt dekkvalg – Forbedret bane – Forbedret mekkefasiliteter – Bankett – Flotte og spennende premier – Topp stemning – Rekrutt klasse

Anlegget på Nore Neset ligger ved en skoleplass og fotballbane og det er tilgang til masse fasiliteter: Klatrestativ – skaterampe – utendørs treningsapparater – ballbinger – ny utendørs basketbane – fotballbane – lekeplass – ladestasjon for elbil. For å nevne noe 🙂

Vi oppfordrer deltaker som skal delta i norgescup klassene at de sjekker formalitetene og bli klar for løp. HER finner du info om hva du må ha på stell 🙂

FØLG LINKEN FOR INVITASJON SOM PDF nc1_16_inv

Her finner du PÅMELDING

Her ser du PÅMELDTE FØRERE

Her følger en oversikt over overnattingsmuligheter i Os kommune. Følg linken under: (Hoteller på Kokstad eller i Bergen sentrum er også aktuelt. Ca 30-40 minutter fra banen.)     OVERNATTING

Gjør jobben lett for arrangørene og meld deg på i god tid!

Winterchallenge Warm-Up 31.Januar kl 10-16. Off Road løp på Garnes. Påmelding åpen på myrcm. Startavgift 100kr pr klasse. 1/2 pris for junior. Påmelding stenger fredag kl24. Etteranmelding koster 100kr ekstra, så pass på å meld deg på i tide!! Bruk påmeldingstelefon/sms 92638517 ved spørsmål.  NB! Har du ikke tellebrikke så send en melding om dette til 92638517 innen påmeldingsfristen utløp da vi har begrenset med utlånstranspondere. Tidsplan ligger på Myrcm. 2wd, 4wd og SC. Overskuddet fra løpet deles 50/50 mellom Bombk og Brca.

Snøfreseren: Uteløp, Nore Neset 7.februar 10-13. Det gjenstår å se om det blir snøløp, eller hvilket vær vi får. Men vi håper jo på et realt vinterløp. 1/8 buggy, 1/10 buggy og Short Course blir klassene. 50kr pr klasse i startavgift. INVITASJON KOMMER

Winterchallenge: 20-21.Februar. 2 dagers Off Road løp på Garnes. Påmelding åpen på myrcm. Startavgift 300kr. Tidsplan ligger på myrcm, men oppdateres og er ikke spikret. 2wd, 4wd og SC. INVITASJON KOMMER!

20 og 21 februar 2016 arrangerer Bergen og omegn Modellbilklubb og Bergen RC Arena det årlige Winter Challenge løpet på det nye innendørs anlegget til BRCA. Vi kjører 1/10 off road 2WD og 4WD som offisielle klasser- samt en åpen rekrutt klasse som support. Vi kjører i hovedsak NC/NM, EFRA reglement. Pga banens størrelse vil vi trolig sette maks 8 førere pr kval og pr finale. Løpsledelsen vil ta hendyn til treningstider når førerne rankes for å få kvalhetene til å gå så smooth som mulig. Løpet kjøres med enhetsdekk og maks antall dekk:

2WD- Schumacher minipin yellow bak. Schumacher cut stagger low profile, yellow foran. Innlegg fritt.
4WD- Schumacher minipin yellow bak. Schumacher wide stagger rib yellow foran. Innlegg fritt.

Maks 2 sett dekk per klasse. Dekkene skal være standard Schumacher konfig. og kontrollert ved stikkprøver og ved innmelding. Dekksmøring er forbudt- bruk medfører utestengelse.

Banen er teknisk og krevende men med god flyt. Det er høyt grep i de svarte nye teppene fra HEBO. Ingen «flate» landinger eller fartsdumper- kun nøye planlagte kombinasjoner. 2- 2,5 meter i bredden. Selve banen er ca 280 kvm. Rundetider ligger fra 16-18 sekunder. De raskeste gutta vil nok hilse på 15 tallet ila helgen 🙂

Løpsavgiften blir 300,- Kr per klasse- eller 500,- Kr for 2 klasser eller 700,- Kr for tre klasser. Trening er gratis fredag for deltakere. Vi vil ha åpen kiosk hele helgen med et godt utvalg av varme og kalde drikker, mat og godsaker. Kiosken støtter hele anleggets drift- vi håper på at kaffe og vafler går varmt i jerna! I rekruttklassen får alle deltakere premie.

Fredag vil banen være åpen for trening fra kl.16.00- kun for deltakere til løpet. Anlegget er også åpent klubbkveld torsdag- da følger vi vanlige BRCA kjøreregler. Se BRCA sin egen facebook gruppe. Lørdag kveld vil også banen være åpen etter evt nødvendig vedlikehold.

Ved maks kapasitet har vi mekkeplasser til 45+ personer- dette blir også taket på antall deltakere (én fører kan kjøre flere klasser)- første mann til mølla prinsippet. Flere champs fra både øst, vest og nord har allerede meldt sin interesse.

Meld dere på løpet her i god tid:
https://www.myrcm.ch/myrcm/main?hId%5B1%5D=bkg&dId%5BE%5D=24380&pLa=en

Se påmeldte her:
http://www.myrcm.ch/myrcm/main?hId%5B1%5D=bkg&dId%5BE%5D=24380&dLt=reg&pLa=en&lType=rList&pId%5BE%5D=2

Tidsskjema og heatoppsett legges online her:

http://www.myrcm.ch/myrcm/report/en/24380/162552

Arrangementsiden vil bli oppdatert jevnlig frem mot løpet med all nødvendig informasjon til deltakere. Hvis dere har spm- ikke nøl med å sende en forespørsel til gutta i BRCA eller BOMBK. Vi ser frem til vinterens store innendørs off road løp i Norge! Be there!

Legg igjen en kommentar