Jostein, Peter og Markus sikret seg seier i runde 2 av Bergen Offroad Serie.

2. mai var det klart for en ny runde av Bergen Offroad Serie. Denne runden ble kjørt på Nore Neset Raceway. Med sol og temperatur på over 20 grader så samlet det seg 13 førere i 2wd, 8 førere i 4wd og 2 førere i truck.

Ettermiddagen startet med pc problemer, strømforsyning manglet og trafikkproblemer gjorde at løpet ble forsinket. Da den endelig var på plass så manglet løpet på pc og måtte settes opp på nytt. Etter alt var klart og en time seinere en planlagt så ble det bestemt å bare kjøre 1. kvalifiseringsomgang.

Siden det vart bare ein kvalomgang så ble det satt opp alle i A-Finale. Med knapp tid igjen så ble det intensiv finalekjøring. Truck var først ut og med bare var 2 som kjørte der så vart det bare kjørt en finalerunde. I 2wd var det Peter Stein som sikret seg seieren forran Adrian Søgnesand og Ola Olsen. I 4wd vann Jostein Helland forran Audun Hagesæter og Marcus Askvik Mikkelsen. Og i Truck sikret Marcus Askvik Mikkelsen seg seiern forran Torstein Tveit.