Klart for Norgescup helg på Nore Neset

Helgen 5/6 mai er det duket for årets Norgescup åpning i elektrobuggy på Nore Neset. Lørdag kjøres 2wd og søndag kjøres 4wd.

I tillegg blir det kjørt rekrutt og truck som supportklasser hhv lørdag og søndag. (I supportklassene er vi runde i kantene. Dvs man kan delta med truck på lørdagen og man kan stille som rekrutt sammen med truckene på søndagen.)

Det er bra med tilreisende førere og vi skal gjøre vårt ytterste for at de som besøker oss får en kjempehelg. Det er bestilt sol og Ruth lover ekstra godt grillkrydder på burgerne 😉

Flere av norges beste førere er påplass og vi er ekstra glad for at også regjerende Junior Verdensmester, Daniel Kobbevik, fant plass i sin hektiske reiseplan til å komme innom Os og Bombk. Publikum er velkommen innom for å se på RC racing og det er bare å støtte oss med å handle rikelig i kiosken. Vi tar kort, vipps og cash.

nm4wd_1

Banen ligger bak fotballbanen på Nore Neset, husk parkering på oppmerkede plasser ved skolene eller aktivitetshuset. Banen er blitt til etter et unikt samarbeid med Nore Neset IL, driftes av Bergen og Omegn Modellbilklubb men er åpen for alle barn og unge (og voksne) i området.

Tidsskjema ligger på myrcm. De er ganske like, bortsett fra at det er start kl1030 på lørdag og kl10 på søndag 🙂

Sjekk HER for løpsoppsett og tidsskjema som oppdateres jevnlig frem mot start.

Sjekk HER for oppdatert værmelding.