Vestlandsmesterskap på Marås 2.juli – Årets regnløp

Det ble skikkelig WetRace de fjerde runde av Vestlandsmesterskapet blir kjørt på ærverdige Marås Raceway på Radøy, søndag 2.juli. Været var ikke det beste, og vi manglet også litt koster etc der ute, så det var ikke lett å få vekk alle dammene. Det var vått når vi startet, men så kom det seg litt etterhvert. Før det kom en skikkelig byge senere… Vekslende forhold med andre ord, tørt ble det aldri, men for det meste kjørbart.

Resultater 2wd:

Alexander Haugland tok TQ med en rundes margin på sin beste 7 minutters tid. Jostein Helland  vant første finalen, der Alexander fikk problemer i starten, men Alexander fikk seieren til slutt da han vant andre finalen med 12 sekuners bedre tid. Adrian Søgnesand kjempet seg opp til en viktig tredjeplass i sammendraget. Foran Daniel Solberg, Sander Søgnesand og Dennis Fikke.

Resultat 4wd:

Jostein Helland tok TQ og seier, med fire sekunds margin ned til Adrian Søgnesand. Sander Søgnesand ble nr3 og Dag Hilland nr4.

Short Course:

Fem deltakere her. Dennis vant, foran Mikal, Henrik, Julie og Dag. Dag hadde TQ.