winteRChallenge

Info winteRChallenge 2018/2019

Denne sesongen følte vi at det var på tide med en ny vri. Løpet kjøres over to runder, et på høsten og ett på våren. Og det er kun sammenlagt som teller! Adrian Søgnesand vant høstens runde i oktober, men 23 og 24 mars 2019 er BOMBK klar for Runde #2 av sesongens winteRChallenge. Bli med du også!!

Resultatene fra Runde #1 finner du HER

Som vanlig ønsker vi å skape en uformell profil og skape et løp som passer for alle. Nybegynnere og proffe, lokale og tilreisende. Det skal vi klare også iår! Men vær tidlig ute med påmeldingen. Vi forventer at løpet fulltegnes helt, og det er førstemann til mølla som gjelder! brca_teaser

SIDEN OPPDATERES STAY TUNED

 

 

Hvor og når? Løpet kjøres på Bergen RC Arena som er en innendørs «EOS»-teppebane den 23 og 24 mars 2019.

Fritrening blir fredag kl16-22.

Klasser ·         Supportklasser: Rekrutt (lør/søn) og Truck (søn)

·         1/10 2wd-buggy (lørdag)

·         1/10 4wd-buggy (søndag)

Priser En klasse: 300,-

To klasser: 500,-

Rekrutt/truck: 100,-

Det vil også bli kiosk med mye forskjellig mat og drikke.

Dekk 4wd: Schumacher cactus rear, cactus eller cactus fusion foran.

2wd: Schumacher cactus rear, Schumacher cut stagger low profile foran.

Fritt innlegg.

 

Alle dekk skal være i gul compound. Dekksmørning er forbudt og det er max to sett med dekk per klasse. Det vil bli solgt dekk på banen. Fritt med dekk i Truck og Rekrutt

Andre regler Fri motor og regulator. Batteri må være hardcase og CE merket, beregnet for formålet, 2S – maks 8.4v. Lades i lipopose. Løpet kjøres etter vanlige efra-regler, med noen unntak. I rekrutt klassen anbefales max 13.5T motor men det er ikke et absolutt krav.
Overnatting Lone Camping er cirka 15min fra banen og kan bestilles her: Lonecamping. Bergen sentrum er cirka 30min fra banen og her finnes det flere flotte hotell.
Påmelding Påmelding gjøres på Myrcm.ch i denne linken: https://www.myrcm.ch/myrcm/main?hId[1]=bkg&dId[E]=44645&pLa=en

Lokasjon:

Kart til banen HER   Adressen er Garnesrenen 38 i Arna. Anlegget ligger i et lagerbygg inne på Presis Vei sitt området ved Garnesrenen. Det er skilt oppe i hovedveien hvor man skal ta av, over togskinnene, ned bakken og inn porten på industriområdet. Fem minutter fra togstasjonen i Arna. 30 minutters kjøring fra sentrum i Bergen.

Det blir samme spreke layout på begge rundene :-)

Banen er grom og klar, du også? :-)

 

Overnatting:

Lone Camping ca 15 minutter fra off road banen og ca 25 minutter fra on road banen. http://www.lonecamping.no/Overnatting

Ellers er det ca 30 minutters kjøring fra Bergen sentrum, men storbyens fasiliteter og masse av hoteller og overnattingsteder.

PÅMELDING HER

Frist for påmeldingen er mandag kveld før løpet!

DU ER HJERTELIG VELKOMMEN TIL sesongens andre WRC!