WinteRChallenge

Info WinteRChallenge 2018

17-18.mars 2018 er BOMBK igjen klar for et nytt Winterchallenge. I år blir det litt endringer fra i fjor. Vi kjører buggy på lørdag inne på Bergen RC Arena. På søndag flytter vi oss noen mil sørover til gymsalen på Os Barneskule der det blir Touring, M-chassis og Supastox. Som vanlig ønsker vi å skape en uformell profil og skape et løp som passer for alle. Nybegynnere og proffe, lokale og tilreisende. Det skal vi klare også iår! Men vær tidlig ute med påmeldingen. Vi forventer at løpet fulltegnes helt, og det er førstemann til mølla som gjelder! brca_teaser

Løpet ligger som egen Event på Facebook. Sign gjerne opp her :-) https://www.facebook.com/events/915268995311037/

Arkivfoto fra Norgescup løp på Flaktveit

Arkivfoto fra Norgescup løp på Flaktveit

På lørdag kjøres 1/10 off road 2WD, 4WD og rekrutt inne på Bergen RC Arena, Garnes. Her blir det fritrening hele fredagen fra kl12 – 22. (og hele søndagen om det er stemning for det.) På søndag kjøres Touring, Supastox og M-Chassis inne i Gymsalen på Os Skule. Her blir det fritrening for on road hele lørdagen fra kl12 – 22.

For å få best mulig racing vil vi sette maks 6-7 førere pr kval og pr finale.
Løpsledelsen vil ta hensyn til treningstider når førerne rangeres for å få kvalhetene til å gå så smooth som mulig. Detaljer rundt regelverk i hver klasse kommer vi tilbake til, men det kjøres samme tekniske regelverk som i Vestlandsmesterskapet.

Løpet kjøres etter følgende dekkregler:

Off Road: Schumacher minipin eller cactus, yellow, bak. Schumacher wide stagger eller cactus, yellow, foran 4wd. Schumacher eller Ballistic cut stagger yellow/white foran 2wd. Innlegg er fritt. Dekksmøring forbudt. Maks 2 sett dekk pr klasse.
On Road: Gummidekk uten pigger i Touring og M-Chassis. Skumdekk er tillatt i Supastox. Luktfri dekksmørning er tillatt. 
Maks 2 sett dekk pr klasse.

Dekk til buggy, touring og M-chassis selges i kiosken på banene.

On road kjøres på ETS tepper. Off Road kjøres på EOS tepper.
Løpsavgiften blir kr 200,- for første klasse. Ekstra klasser koser 100kr pr stykk. Samme pris for alle. Vi vil ha åpen kiosk hele helgen med et godt utvalg av varme og kalde drikker, mat og godsaker. Kiosken støtter hele klubbens drift- vi håper på at kaffe og vafler går varmt i jerna! Alle under 13 år får premie. Ellers premieres topp tre i finale og underfinaler.

Lokasjon Off Road – Lørdag:

Kart til banen HER   Adressen er Garnesrenen 38 i Arna. Anlegget ligger i et lagerbygg inne på Presis Vei sitt området ved Garnesrenen. Det er skilt oppe i hovedveien hvor man skal ta av, over togskinnene, ned bakken og inn porten på industriområdet. Fem minutter fra togstasjonen i Arna. 30 minutters kjøring fra sentrum i Bergen.

Lokasjon On Road – Søndag:

Kart til gymsalen HER  Adressen er Giskavollen 20. Gymsalen er lett å se fra veien når man kjører mot Os sentrum.

Overnatting:

Lone Camping ca 15 minutter fra off road banen og ca 25 minutter fra on road banen. http://www.lonecamping.no/Overnatting

Ellers er det ca 30 minutters kjøring fra Bergen sentrum, men storbyens fasiliteter og masse av hoteller og overnattingsteder.

PÅMELDING HER

Frist for påmeldingen er mandag kveld før løpet! Påmeldingen åpner søndag 4.februar kl21 :-)

DU ER HJERTELIG VELKOMMEN TIL ÅRETS WINTER-CHALLENGE! BEE THERE 😀