Sesongens første WinteRChallenge står for tur

Info winteRChallenge 2018/2019

PÅMELDING NÅ!

Denne sesongen følte vi at det var på tide med en ny vri. Løpet kjøres over to runder, et på høsten og ett på våren. Og det er kun sammenlagt som teller! 27-28.okt 2018 er BOMBK klar for Runde #1 av sesongens winteRChallenge. Som vanlig ønsker vi å skape en uformell profil og skape et løp som passer for alle. Nybegynnere og proffe, lokale og tilreisende. Det skal vi klare også iår! Men vær tidlig ute med påmeldingen. Vi forventer at løpet fulltegnes helt, og det er førstemann til mølla som gjelder! brca_teaser

 

 

Hvor og når? Løpet kjøres på Bergen RC Arena som er en innendørs EOS-teppe bane den 27-28. oktober.Fritrening blir torsdag 18-22 og hele fredagen.
Klasser ·         Rekrutt 2wd eller 4wd·         1/10 2wd-buggy

·         1/10 4wd-buggy

Priser En klasse: 300,-To klasser: 500,-

Rekrutt: 100,-

Det vil også bli kiosk med mye forskjellig mat og drikke i tillegg til at vi kommer til å et all-inklusivtilbud med både varm og kald mat og drikke. Mer info kommer på vår nettside bombk.no og vår Facebook-side.

Dekk 4wd: Schumacher cactus rear, cactus eller cactus fusion foran.2wd: Schumacher cactus rear, Schumacher cut stagger low profile foran.

Fritt innlegg.

 

Alle dekk skal være i gul compound. Dekksmørning er forbudt og det er to sett med dekk per klasse. Det vil bli solgt dekk på banen.

Andre regler Fri motor og regulator. Batteri må være 2S – maks 8.4v. Løpet kjøres etter vanlige efra-regler, med noen unntak.
Overnatting Lone Camping er cirka 15min fra banen og kan bestilles her: Lonecamping. Bergen sentrum er cirka 30min fra banen og her finnes det flere flotte hotell.
Påmelding Påmelding gjøres på Myrcm.ch i denne linken:

Lokasjon:

Kart til banen HER   Adressen er Garnesrenen 38 i Arna. Anlegget ligger i et lagerbygg inne på Presis Vei sitt området ved Garnesrenen. Det er skilt oppe i hovedveien hvor man skal ta av, over togskinnene, ned bakken og inn porten på industriområdet. Fem minutter fra togstasjonen i Arna. 30 minutters kjøring fra sentrum i Bergen.

Det blir samme spreke layout på begge rundene :-)

Det blir samme spreke layout på begge rundene 🙂

 

Overnatting:

Lone Camping ca 15 minutter fra off road banen og ca 25 minutter fra on road banen. http://www.lonecamping.no/Overnatting

Ellers er det ca 30 minutters kjøring fra Bergen sentrum, men storbyens fasiliteter og masse av hoteller og overnattingsteder.

PÅMELDING HER

Frist for påmeldingen er mandag kveld før løpet!

DU ER HJERTELIG VELKOMMEN TIL sesongens første wRC!