Marås Mesterskapet 2018 – En RC event du ikke må gå glipp av! Uoff Truck NM OG Junior / Oldboys NM i buggy – 29/30 sept

Merk! Løpet er flyttet en uke til 29/30 sept. NM i Stadium Truck ble arrangert en gang på 90 tallet på Bukta. Siden den gangen har truckene stor sett bare vært å sett i amerikanske klubbløp men de siste årene har disse kanongøye rc bilene blitt mer og mer populære. Og det er dags for et «Måråsk Mesterskap» i klassen. Vi ønsker også å samle til buggy klasser det vi også kårer beste junior og old boys! Mer info kommer når vi har funnet ut av løpsformat og slikt… Foreløbig har vi booket hele grendahuset, der man også kan bo, bestilt sol og en liten regnbyge før A-finalene, og nå bestiller vi inn Norgeseliten for en helg på Radøy! Så tar vi det derfra. Det blir ikke enhetsdekk men kanskje ekstra poeng for de som vinner med årgangsdekk eller årgangsbiler. Retro klasse etc vurderes fortløpende. Av dekk så er det «grønne» ballistic som er best når det er vått, og «gule» schumacher minispike som er best når det er tørt i buggy. Det samme i truck på tørt føre, men på vått føre er det «silver» schumacher som gjelder. Fargene det refereres til her er betegnelser på hardheten i gummiblandingen som blir brukt. Disse dekkene kan man kjøpe på banen eller i hobbybutikken din på forhånd 🙂

Løpet kjøres over to dager med trening og kvalifisering på lørdagen og finaler på søndagen (vi kjører også en kval på søndag slik at det til nød er mulig å delta kun søndag..) NB! Det kan bli endringer på dette ut ifra påmeldingene. Om vi ikke er mange kjøres løpet kun søndag. Dette blir bestemt når påmeldingsfristen går ut en uke før løpet.

DSC04640

Påmeldingen er åpen HER

HER ser du siste film som viser tilstanden på banen. I vinter blir det full ombygging men til dette løpet vil det ikke bli gjort mer en det som må gjøres så dette blir buggy/truck på nord-europas mest humpete kunstgress 😀

maraas 2011