Rapport fra Winter Challenge Offroad

Lørdag 17.mars var det klart for Winter Challenge på BRCA.

På forhånd var det avklart at 2wd skulle kjøres ferdig, før det var videre til 4wd  og rekruttene skulle kjøre hele dagen. Denne ordningen slo godt an og fikk flere positive tilbakemeldinger. 2wd var den største klassen med 11 deltakere. Selv om deltakerantallet ikke var helt som håpet ble det en flott dag med mye flott racing.

Etter tre runder med kvalifisering var det klart for A og B-finaler med Adrian som TQ.

I første A-finale stakk Adrian Søgnesand av med seieren foran Peter Stein, Thomas Byrkjeland, Jostein Helland, Nils Rønhovde og Rune Bjelkevik. I den andre finalen vant Adrian igjen foran Peter, men Jostein klarte å kjøre seg opp til en 3.plass foran Rune, Thomas og Nils. Før siste finale var 1.plassen gått til Adrian, men det var flere plasser å kjøre for. Peter klarte å beholde 2.plassen ettersom Adrian tok enda en seier og Peter tok enda en 2.plass.

A-finalen endte slik: Adrian, Peter, Jostein, Thomas, Rune og Nils.

IMG_4217

Så var det videre til 4wd. I denne klassen var det opprinnelig ikke så mange deltakere påmeldt, men det var flere som meldte seg på i siste liten.

Da tre kvalifiseringer var kjørt, så hadde Adrian tatt enda en TQ foran Peter, Jostein og Nils. De to første finalene endte med det samme resultatet etter mye god fighting. Adrian, Peter, Jostein og Nils. I den tredje finalen klarte Peter å vinne foran Adrian, Jostein og Nils, men Adrian hadde allerede sikret seieren.

Resultatet fra A-finalen: Adrian, Peter, Jostein og Nils.

IMG_4224

Mellom kvalifiseringene og finalene i 2wd og 4wd så kjørte rekruttene. Det var fem lovende rekrutter som kjørte og det virket som de virkelig koste seg!

IMG_4222

Løpet var virkelig vellykket og til de som ikke var med så er det bare å slenge seg på neste løp som er første runde i Norgescupen på Nore Neset!

Takk til alle førere, løpsledere, kioskpersonale og andre medvirkende!