RC løp på Nore Neset søndag 28.august

På søndag braker det løs med klubbløp på Nore Neset. Vi kjører 2wd og 4wd klasse som også teller i Vestlandsmesterskapet, og i tillegg en åpen rekruttklasse der alle kan delta. Blir vi mange der deler vi opp i to grupper, f.eks en med truck/ short cource og en med buggy. Det blir også kiosk med pølser, brus, kaffe etc. Vel møtt! Nye medlemmer er ekstra velkommen, bare å bli med å prøve seg. Fin anledning til å teste løpskjøring! Vi har også klubbiler til utlån, bare send en sms på 92638517 på forhånd om du vil låne en av disse på løpet. Tidskjema kommer på myrcm.ch. Første kval går 10.30

(NB! Bare å bake eller å ta med vaffelrøre om noen har anledning, gi isåfall gjerne en lyd til Jostein eller Ruth)

Det er duket for løpsmorro på Os igjen. Bli med du og!
Det er duket for løpsmorro på Os igjen. Bli med du og!