Det drar seg til mot NM 2015.

DSC07266Det er nå bare 14 dager igjen til Norgesmesterskapet på Nore Neset starter med ett brak Lørdag 13/6. Vi er i noenlunde rute med banen og det rent arrangementmessige begynner å ligne på noe. Det kunne selvfølgelig vært kjekt om vi hadde flere påmeldte, men vi regner med at det ordner seg når det nærmer seg. Norgescupen på Marås fikk gode tilbakemeldinger, og vi tar med oss det vi lærte der, legger det sammen med det vi lærte på NC/junior NM i fjor og satser på å levere ett knalløp. Racingen på Marås var veldig tett og spennende, og det er ingen grunn til å tro at det blir annerledes når Norgesmestertittelen er «up for grabs» DSC05522

Det er fortsatt litt dugnadsarbeid som skal til før vi er helt på stell, og styret håper at dugnadsgjengen er med på en liten innspurt før de tar sommerferie. Uten de utallige dugnadstimene som er lagt ned på Nore Neset hadde ikke det vært mulig å arrangere ett NM.