Invitasjon Vestlands Mesterskap Rd#1 Gymsalen på Os Barneskule – søndag 15.januar

Påmeldingen er åpen på myrcm.ch. Følg link i menyen over. Startavgift 100kr pr klasse. 1/2 pris for junior. For medlemmer med betalt årskort er det ingen påmeldingsavgift. Påmelding stenger fredag kl24. Etteranmelding koster 100kr ekstra, så pass på å meld deg på i tide!! Bruk påmeldingstelefon/sms 92638517 ved spørsmål.  NB! Har du ikke tellebrikke så send en melding om dette til 92638517 innen påmeldingsfristen utløp da vi har begrenset med utlånstranspondere! Tidsplan kommer torsdag på myrcm.ch. Noen av klassene kan bli slått sammen ved få påmeldte.

Arkivfoto fra Norgescup løp på Flaktveit

Arkivfoto fra Norgescup løp på Flaktveit

I Tamiya M-chassis klassen er det lov med både 540 sølv, torque tuned og sport tuned motor, samt 13T børsteløs «Minicup motoren» til Hobbywing, eller tilsvarende BL sett. Karrosseriene skal se ut som en vanlig bil og det er ikke lov med bærearmer som gjør bilen breiere enn orginal. Eller ser det meste av hop-ups deler lov, med vanlige M-chassis regler på dekk og gearing. Det må være gummihjul og luktfri dekksmøring er lov

I Touring er utgangspunktet 13.5T stock motor som gjelder som motorbegrensning. Men siden dette er første løpet og vi sliter med å finne nok deltakere så kommer vi til å godta at folk deltar med det de har. Det må være gummihjul og luktfri dekksmøring er lov.

I 1:12 er det de nye reglene med 6,5T og 1S som er utgangspunktet med også her får folk delta med det de har. Supastox er det 13.5T som er grensen om man kjører 2S. Ingen grense satt ved 1S batteri. I desse klassene samt F1 er skumdekk og lov.

Vel møtt til Vestlandsmesterskap i On Road!! Vi håper å skape interesse for klassene og de som deltar er med å sette primissene for knallharde VM regler etterhvert 🙂