En klubbleder på inspeksjon på Bergen RC Arena – Garnes

«Lager 490kvm, på Garnes, kan tilpasse lager og innreding etter behov. Rimelig leie. Ring for visning» Dette var teksten på Finn annonsen som fikk Claus, Per, Thomas, Tore og Stian til å tenne på ideen om å lage landets heftigste elbuggybane under tak på selveste solkysten. Sjelden og aldri har et trist lokale i Ytre Arna blitt forvandlet til et hobby og fritidsparadis på kortere tid…

Undertegnede var påplass i kveld for å få opp telleanlegget, og for å se anlegget live for første gang. Selv om eg hadde sneket med til noen glimt av banen tidligere, så var dette faktisk enda råere live enn eg hadde sett for meg. Og folkens, eg hadde HØYE forventninger. Har også kjørt noen runder med Thomas sin D413 på banen, og det gav upåklagelige mengder med mersmak! Ut ifra tilgjengelig plass og fysisk og økonomisk virkelighet er eg temmelig sikker på at ikke engang Leonardo Da Vinci kunne fått dette til stort bedre. Banen fremstår som en super mix mellom krevende nok, ikke for vanskelig og med fin flyt! Men det blir jo dyrt og det er så langt unna, tenker du kanskje…. Nope, som Bombk medlem er det bare å svi av et usselt «Laken» og skaffe seg «Årskort alle baner» og du har fri tilgang tre dager i uken. Og kun 30 minutt fra Bergen. Litt dugnad og slikt må man jo regne med… Feil igjen, all dugnad på denne banen er inkl i årskortet. Så her er det bare å gå hjem med den beste samvittighet å se på Dagsrevyen med beina på bordet mens BRCA gjengen må fikse rørene eller flikke på malingen som dempertårnet ditt har fjernet fra vantet… Spill/lekekrok, bardisk, flott mekkeområde og projector er påplass. Kiosken og toalett er ikke helt klart enda. Men likevel kunne dette prosjektet glidd greit inni en episode av xtrem oppussing. Så på vegne av klubben vil eg virkelig klappe BRCA gjengen på ryggen og si; Takk! Vi gleder oss til 7.januar 2016 kl 1800. BE THERE!

brca_teaser