Sjuk helg på Nore Neset kronet med banerekord

Muntre og fornøyde deltakere i rekruttklassen på lørdagen.
Muntre og fornøyde deltakere i rekruttklassen på lørdagen. (Foto: M.Kobbevik)

Klubben arrangerte en nesten knirkefri NC åpning på Os i helgen. Den trange og tekniske banen på Nore Neset fikk mye skryt og selv om det var glatt og krevende forhold på lørdagen så slapp vi unna regnet.  Treningen på freddan snakker vi ikke om…

Jr Verdensmester sin Xray dominerte stort på Nore Neset i helgen. I bakgrunnen ser man Marius som ikke er bekymret for 2wd banerekorden sin pga våt bane :D
Jr Verdensmester Daniel Kobbevik sin Xray dominerte stort på Nore Neset i helgen. I bakgrunnen skimter man Marius som ikke er bekymret for 2wd banerekorden sin pga våt bane :D. Daniel fikk følge av begge brødrene Døler, med hhv Xray og Associated B6 på pallen.  (Foto: M.Kobbevik)

 

Mange stilte opp for klubben med små og store oppgaver for å komme imål. Tusen takk alle sammen! Vi må spesielt nevne Ruth og Inger sin kiosk som var skikkelig knall i padden! Niklas sin supre løpsledelse, med førerpresentasjon og det hele var helt gull, og veldig viktig for helheten. Kjetil hadde full teknisk kontroll hele helgen og Thomas fikset premier.  (Og Anna som plukket for meg i en hektisk RC hverdag) Mange andre har bidratt også!! Ellers stor takk til Nore Neset IL og Nore Neset Skule for supert samarbeid!

 

A-Finalestarten i 4wd på søndagen. Her ble det tørt oog fint til slutt og banerekord og "Clean Sweep" til Daniel Kobbevik og Xray/Hobbywing
A-Finalestarten i 4wd på søndagen. Her ble det tørt og fint til slutt og banerekord, samt «Clean Sweep» til Daniel Kobbevik og Xray/Hobbywing. Daniel vant alle kval og finaler i 4wd  (Foto: M.Kobbevik)

Sånn ble totallisten i 4wd klassen:

4wd_resultater_nc1-2018

Sånn ble totallisten i 2wd klassen:

2wd_resultater_nc1-2018

Takk også til Magne som fikset løpsrapporter på opptil flere verdensspråk. Se under…

Serpenten til Marius og B64'en til Øystein var nærmest Xray'en til Daniel i 4wd klassen... Meget god stemning på pallen. (Foto M.Kobbevik)
Serpenten til Marius og B64’en til Øystein var nærmest Xray’en til Daniel i 4wd klassen… Meget god stemning på pallen. (Foto M.Kobbevik)

 

Daniel vant også Dash4Cash lørdagen men donerte vekk premien. Cred! Niklas Roos hadde et spennende D4C opplegg som vi håper å se mer av fremover. For publikum var det også en høydare når en østauropeisk modellbil tar tunell på gardintrappen i 70km/t... (Foto: M.Kobbevik)
Daniel vant også Dash4Cash lørdagen men donerte vekk premien. Cred! Niklas Roos hadde et spennende D4C opplegg som vi håper å se mer av fremover. For publikum var det også en høydare når en østauropeisk modellbil tar tunell på gardintrappen i 70km/t… (Foto: M.Kobbevik)

Man skal ikke se bort ifra at denne artikkelen kan finne på å oppdatere seg med mer spennende info etterhvert…

Norwegian 1/10th Buggy Nats Rd1 – Report

Daniel Kobbevik domine la 1ère manche du Championnat de Norvège 1/10

http://www.neobuggy.net/2018/05/08/daniel-kobbevik-sweeps-norwegian-nats-rd1/