Åpent klubbløp: VM Finale On Road 2017 – Gymsalen Os Skule søndag 3.des

Dette kan du ikke gå glipp av. Før julerushet starter for fullt og mens pinnekjøttet fremdeles henger til tørk blir årets siste og avgjørende runde i Vestlandsmesterskapet kjørt. Vi kjører touring, m-chassis, formel, supastox/1:12Tr.

  PÅMELDING           VIS PÅMELDTE

Løpet varer fra ca 1030-16. Tidsplan publiseres lørdag kveld. Påmelding innen fredag kveld:-) Bruk sms 92638517 om du ikke melder deg på direkte via myrcm systemet.

Neste tellende runde er årets WinteRChallenge 18/19.feb

Regler: Som tidligere sagt er 2017 litt prøveår når det gjelder VM i on road. Så vi er runde i kantene og mottar alle innspill med takk når det gjelder 2018 regler. (Snakk da med Adrian, Helge, eller noen i styret.) Men her er utgangpunktet:

Touring: Motor: 13.5 turn børsteløs. Regulator: Blinky mode. Batteri: 2c LIPO – Max 8.4 volt. Dekk: Fritt dekkvalg, men skal være gummidekk. Luktfri smøring er lov. Gearing: Fri Vekt: 1350 g minimum.

Supastox Motor: 13.5 turn børsteløs. Regulator: Blinky mode. Batteri: 2c LIPO – Max 8.4 volt. Kjører man 1s batt er det fritt motorvalg. Dekk: Fritt dekkvalg, luktfro smøring lov. Gearing: Fri. 1:12Track biler kan også delta her, men da skal det være 1s, 6.5T, og blinky mode.

M-Chassis Motor: Børsteløs max 13 turn/3000kv, fixed timing, blinky mode. Tamiya Silvercan, Torque tuned, sport tuned. Batteri: 2c LIPO – Max 8.4 volt. Dekk: Fritt dekkvalg Gearing: Max 20T pinion Vekt: ingen grense. Bilene skal fremstå som Tamiya M-chassisbiler, mod som endrer bilens geometri etc er ikke tillatt.

Formel 1: Motor: Max 21.5 turn. Regulator: Blinky mode Ifmar godkjent Batteri: 2c LIPO – Max 8.4 volt. Dekk: Fritt dekkvalg. Max rpm ihht ETS regler kommer til 2018 sesong 🙂

6 cellers Nimh batterier er selvfølgelig også tillatt i alle klasser 🙂