Gøy med løp i Gymsalen

I år blir det både On road og Off Road i Vestlandsmesterskapet vårt. Og det braket løs med klubbløp i Gymsalen på Os skule i helgen. Det var ikke så mange som hadde funnet frem Touring og Supastox bilene sine, men i M-chassis klassen var det bra med folk og full A- og B- finale. Ekstra gledelig med flere jenter på startstreken også 🙂

Touring klassen ble vunnet av Ulrik Sirnes med sin Kyosho TF7. Supastox ble vunnet av Svein-Erik Haaland med sin Schumacher Atom.

I M-chassis klassen var det som forventet tett som haggel, og etter at tre kvalifiseringsrunder var kjørt var topp tre alle inne på samme sekundet. Det ble ikke mindre tett i finalene og siden Vidar Oen og Øyving Erga vant hver sin finale ble det til slutt beste finaletid som måtte skille gutta. Der var Øyvind raskest med noen tideler, og vant . Martin Bergsvåg ble beste Junior, og Stian Haaland vant B-finalen.

Her finner du rundetiderog alle resultater fra løpet: http://www.myrcm.ch/myrcm/main?pLa=en&tId=E&hId[1]=org&dId[O]=738&pId[O]=3&dId[E]=30898

Vedlagt denne mailen ligger listene for Vestlandsmesterskapet sammenlagt.

Erlend Haugom har laget en fin film fra helgen som kan sees her: https://www.youtube.com/watch?v=bV3CdaOSfFc