Joakim Nicolaisen og AE dominerte på WinterChallenge 2016

Med Tq i 2wd og 4wd, og seier i 2wd og 4wd var det liten tvil om hvem som kom best ut av årets WinterChallenge. Joakim Nicolaisen vant som han ville med sine Team Associated biler. Sammen med Brca arrangerte Bombk et flott løp og anlegget fikk mye skryt i helgen. Selv på den trange og teknisk krevende banen, ble det tett men jevn fin racing hele helgen. Stemningen var på topp hele helgen blandt den rc gale gjengen.

Topp tre i 2wd.
Topp tre i 2wd.
Topp tre 4wd
Topp tre 4wd

Vår egen Martin Bergsvåg vant SC klassen. Vi gratuler vinnerne og alle juniorer og rekrutter som gjorde en flott figur. Samt takker alle som gjorde en flott jobb for å dra arrangementet iland. Mer utfyllende reportasje kommer.

Løpsresultater finner du HER http://www.myrcm.ch/myrcm/main?pLa=en&hId[1]=arv&dId[E]=24380&pId[E]=1#