Team Thomas vant Årets Langløp – Teamløp i Tamiya M-chassis

Søndag 3.januar var det duket for Teamløp igjen på Bildøy. I år var det M-chassis biler som ble brukt og disse Tamiya bilene var populære og holdt greit for de fleste lagene. Det var et par stykker som måtte trekke seg så det ble litt omrokeringer før start, men likevel 5 solide Team som kjempet om seieren. Team Radøy, med Stig Reitan, Bjørn Tore Helland, Sveinung Nå og Erlend Haugom ledet lenge, men elektronikken tok kvelden etter en drøy time og da var det Team Thomas som overtok. Der var det Thomas Helle, Claus Didriksen og Svein Skredderstuen som kjørte meget bra og kontrollerte seieren inn. Dette er nok første gang en bil med framlys har vunnet et BOMBK løp 🙂 Dagens mest uheldige var Team Skogen som røk ikke en. men to biler som ikke lot seg reparere og de stoppet på 99 runder.

teamlopvinner 2016

Vinner og vandrepokal til: Team Thomas Vi gratulerer!

2.pl Team Radøy   3.pl Team OnePiece (Trond Sætre, Alette Helland, Jostein Helland) 4.pl Team Haaland (Stian, Martine, Line-Sofie og Svein erik Haaland) 5.pl Team Skogen (Martin Bergsvåg, Filip Rød, Trym Aksnes, Stig Bjarte Nilsen)

MINI Countryman WRC Design Sketch
MINI Countryman WRC Design Sketch