Invitasjon Runde 5 i Vestlandsmesterskapet 2015 – NORE NESET, OS – Søndag 13.september

06.09: OPPDATERT!! NB LØPET ER FLYTTET TIL NORE NESET PÅ OS PGA ANNEN AKTIVITET PÅ MARÅS. Neste helg er det duket for nok et spennende oppgjør i årets Vestlandsmesterskap. Iår ser det ut til at kampen om VM tittelen blir ekstra spennende siden ingen har regnet på sammenlagtstillingen så langt…

En Mugenfører som ser opp til en Losibil...
En Mugenfører som ser opp til en Losibil…

Påmeldingen er åpen, t.o.m fredag 11/9. Tidsskjema ligger HER. Siden oppdateres…

FANCY»FAKTABOKS»: Registrering fra 1030. Løpstart kl 11. Slutt kl 16. Påmelding kr 100 pr klasse. 1/2pris 0-19år. Gratis u13år for klubb medlemmer. I tillegg til VM klassene 2WD og 4WD 1/10 buggy, kjøres 1/8E, her kan også trucker eller short course biler stille. Det kjøres også åpent BARNEløp, uten telling. Her er det bare å møte opp til registreringen for å bli med. Vi kan ordne med innmelding i klubben også. Vel møtt til Race på den Os!!

HER ER DIREKTELINK TIL PÅMELDING. HUSK PÅMELDINGSFRIST FREDAG KL24…