Rapport fra VM4 på Marås

Søndag 17.juni var det klart for fjerde runde i VM. Dagen startet med glatt bane og litt tull med telleanlegget, men humøret var på topp og utover dagen ble været bedre, med unntak av litt vanning før finalene.

I 4wd var både det flere som var raske under kvalifiseringen og Jostein klarte å skaffe seg TQ med sin B6 foran Thomas og Peter. Under finalene klarte Adrian å kjøre seg opp til en seier foran Peter og Jostein.

I 2wd var det enda flere som kjempet og Jostein klarte å skaffe seg TQ med den samme bilen foran Nils og Trond. Etter intense finaler klarte Jostein å komme seirende ut foran Trond og Adrian.

Takk til dere som arrangerte løpet og til alle som var med! Hvis du ikke fikk sjansen denne gangen så er det løp 7/7 igjen på Marås og neste VM-runde er på Nore Neset 26.august.